dimarts, 4 de febrer del 2014

El Carcharodontosaurus

El Carcharodontosaurus era el quart més gran depredador terrestre , per davant hi havia el Tyrannosaurus , el Giganotosaurus i el Spinosaurus .


característiquesVa ser un gegantí carnívor , de la mateixa mida que el T - rex però de constitució més robusta i era més pesat . Tenia un cap de 1,5 metres dissenyada per estripar i arrencar la carn . Vivia al nord d'Àfrica, que era una selva plena de sauròpodes com el Paralititan o el Nigersaurus . Es creu que els atacava a gran velocitat amb la boca oberta , destripándolas amb la bateria de 15 dents molt afilades , que podien mesurar fins a 15 cm . Es tractava d'un gran depredador que posseïa una imponent cap en què, però, només hi havia espai per a un petit cervell . El que estava ben dissenyat per caçar eren les seves urpes , unes molt potents als peus i les curtes i afilades arpes de les seves mans . Quan corria , el Carcharodontosaurus equilibrava el cos amb la seva llarga cua , que romania per sobre del terra . També servia com una arma defensiva.craniEl Carcharodontosaurus aconseguia una grandària del doble del travesser d'una porteria de futbol . Caminava sobre les seves dues potes del darrere i les davanteres estaven estirades i molt a prop del coll . Rondava l'aguait de preses fàcils com el Ouranosaurus . Quan estava en una bona posició d'atac es llançava a tota velocitat fins a la seva presa, que no tenia temps de reaccionar i la escanyava amb la seva potent mandíbula , que exercia una pressió de 2 tones .comportamentEls Carcharodontosaurus eren uns animals molt territorials , amb territoris extensos . Aquests eren animals més agressius que altres carnívors de la seva grandària , com el Tyrannosaurus i poques vegades caçaven en grup .
extinció
Fa 95 milions d'anys les selves domde vivia començar a desertificarse , juntament amb l'augment del nivell del mar , això va fer que faltés cada vegada més menjar fins que van acabar morint de fam .


 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada